Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Αναζήτηση στο περιεχόμενο του wlearn.gr

Είναι διαθέσιμη πλέον η δυνατότητα αναζήτησης στο σύνολο του περιεχομένου του wlearn.gr. Μπορείτε να αναζητάτε περιεχόμενο πληκτρολογώντας τις λέξεις-κλειδιά στο πεδίο αναζήτησης που βρίσκετε στην δεξιά στήλη της κεντρικής σελίδας, κάτω από τα social networks και language buttons.

Το AceSearch Joomla component το οποίο επέλεξα τελικά να υλοποιεί την αναζήτηση στο wlearn, φαίνεται να δουλεύει καλά. Αναζητεί τις λέξεις-κλειδιά στα άρθρα του site αλλά και στα μενού, web links, banners και newsfeeds. Τα τελευταία 3 δεν χρειάζονται στο wlearn, καθώς δεν έχω περιεχόμενο σε αυτές τις κατηγορίες. Θα προσπαθήσω να σβήσω αυτές τις 3 επιλογές ώστε να μην μπερδεύουν τον χρήστη.

Επίσης ένα πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι στην σελίδα των αποτελεσμάτων δεν εμφανίζονται τα top menu και left menus, παρά μόνο αν ο χρήστης κάνει refresh (F5) την σελίδα. Θα προσπαθήσω να λύσω αυτό το πρόβλημα.

Γενικά πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την λειτουργία του Component. Αν εντοπίσετε κάποιο άλλο πρόβλημα παρακαλώ ενημερώστε με

Ακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου